Ivolution

Voor Ivolution hebben wij het logo en een set visitekaartjes ontworpen. Bij Ivolution kun je terrecht voor sportcoaching en prive trainingen.


Vacaciones Malaga

Voor Vacaciones Málaga hebben wij het logo ontworpen en de website ontwikkeld. Vacaciones Málaga bied vakantie appartementen aan in Málaga (Spanje) en geeft je tips en info over de stad.


Youth Artist Agency

Voor Youth Artist Agency hebben wij het logo met illustraties ontworpen. Y.A.A levert artiesten en workshops aan instellingen die talentontwikkeling stimuleren. Naast het logo hebben wij ook flyers ontworpen, social media templates, visitekaartjes én de website ontwikkeld.


Player Lifestyle

Voor fashion brand 'Player Lifestyle' hebben wij naast merk branding (logo ontwerp) ook de webshop in ontwikkeling, die binnenkort gelanceert zal worden.


I’m Rosy

Voor beauty salon I'm Rosy hebben wij de totale branding mogen ontwerpen. Van een compleet huisstijl ontwerp, ontwerp van verschillende promotiematerialen tot een website met shop én afspraken systeem.


Waffles & Stuff

Voor Waffles & Stuff hebben wij het logo ontworpen en het beeldmerk geïllustreerd. Bij Waffles & Stuff kun je terecht voor de lekkerste kip met wafel gerechten in Amsterdam.


Pro Clean Plus

Voor ProCleanPlus hebben wij het nieuwe logo ontwikkeld en zijn wij momenteel bezig met het ontwerpen van de andere huisstijl elementen zoals visitekaartjes, briefpapier en enveloppen.


Verjaardagshulp

Voor Verjaardagshulp hebben wij het nieuwe logo ontwikkeld, flyers en social media banners. Met Verjaardagshulp.nl kun jij zorgeloos genieten van jouw (kinder)feestjes.


The Webshop Shop

Totaal branding, huisstijl ontwerp én webshop ontwikkeling voor ons zuster bedrijf 'The Webshop Shop'.


Dominique Chandreperkash Photography

Voor fotografe Dominique Chandreperkash hebben wij het logo + visitekaartjes ontworpen én hebben wij haar portfolio website ontwikkeld.


Confidence musthaves

Voor Confidence musthaves hebben wij een re-design gemaakt van het oude logo én hebben wij de nieuwe webshop ontwikkeld.


Conscious Lifting

Voor Conscious Lifting, een online platform gericht op de veganistische lifestyle, hebben wij een logo re-design én online platform met forum ontwikkeld.


Mi Campoo Ecologico

Voor onze Spaanse klant ‘Mi Campoo Ecologico’ heeft Sorelle Design naast webshop ontwikkeling ook het logo ontworpen.


Suit&Tie

Voor Suit&Tie hebben wij de afgelopen jaren naast het logo ook voor verschillende events het promotiemateriaal mogen ontwerpen. Denk hierbij aan posters, flyers, entreetickets, social media banners & photo frames.


Villa Vrolijk

Logo ontwerp voor Villa Vrolijk. Villa Vrolijk biedt een logeeropvang, thuisondersteuning en individuele begeleiding voor kinderen met een (meervoudige) beperking


Jazzy Belle Shop

Voor Jazzy Belle Shop hebben wij de 2014 webshop ontwikkeld.


Yoga Nidra Studio

Voor Yoga Nidra Studio hebben wij het nieuwe logo ontworpen.


Team Fusion Europe NL

Voor Team Fusion hebben wij de webshop ontwikkeld én verschillende flyers, gebruiksaanwijzingen en template voor terugkomende events ontworpen.


Chezzmoii

Voor een nieuw event van RRT-EVENTS genaamd "Chezzmoii" hebben wij het logo ontworpen. Het logo kan gebruikt worden op flyers in verschillende kleur varianten.


everyBODYchallenge

Voor everyBODYchallenge hebben wij een website met agenda functie ontwikkeld.


AY scooters

Sorelle Design heeft voor AY Scooters de gehele huisstijl ontwerpen. Bestaande uit o.a. Logo, visitekaartjes en promotieflyers.


Nightpoint

Logo ontwerp voor nachtcafe Nightpoint op de Albert Cuyp in Amsterdam. Naast het logo hebben wij ook verschillende menu en cocktail kaarten ontworpen.


Tekstbureau swagerman

Voor Tekstbureau Swagerman hebben wij logo ontwerp én website ontwikkeling gedaan.


Saban Gym

Voor kickboxschool Saban Gym hebben wij een re-design van het verouderde logo gemaakt.


IFR

Voor IFR (Instituut voor Functionele Revalidatie) hebben wij een advertentie ontworpen.


Bekijk meer projecten & nieuwtjes op onze facebook pagina