Wie zijn we en wat doen we?

Sorelle Design biedt verscheidene grafisch ontwerp en web diensten aan. Denkt u aan het opzetten van een nieuw bedrijf? Bent u net begonnen? Of heeft u een bestaand bedrijf die toe is aan een frisse uitstraling? Schakel dan Sorelle Design in! Wij creëren voor u een totaal concept voor al uw bedrijfsuitingen. Van een spetterend logo tot aan een responsive website (dat is een website mooi op elk device). U kunt bij ons terecht voor het creëren van onder andere: Logo’s, visitekaartjes, huisstijlen, posters, flyers, advertenties, kaarten, webdesigns, website ontwikkeling én webshop ontwikkeling.

Sorelle Design is begin 2011 officieel opgericht door de zussen Meggy en Nancy van den Ende. Sorelle is het Italiaanse woord voor zussen. Sorelle Design focuste zich na oprichting vooral op grafische ontwerpen, maar is zich in de loop der jaren ook gaan specialiseren in WordPress development. Met zuster bedrijf ‘The Webshop Shop‘ richten wij ons vooral op e-commerce. Sorelle Design is gespecialiseerd in logo ontwerp & WordPress website én webshop ontwikkeling.


Wij hebben een sterke passie voor digitaal ontwerp & e-commerce!

100% klanttevredenheid

Sorelle Design is een jong en dynamisch bedrijf en klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat u als klant het gewenste resultaat zal verkrijgen.

Beste prijs/kwaliteit

Doordat wij werken met een klein team en geen dure kantoorpanden hebben, kunnen wij u de laagste prijzen bieden voor onze diensten.

Support

Ook na oplevering staan wij gratis en vrijblijvend klaar voor uw vragen. Daarnaast denkt Sorelle Design graag met uw project of organisatie mee over waar en hoe deze verbeterd kan worden.

Wat zeggen onze klanten?


Team


Wij werken met een klein team!

Nancy van den Ende: Designer & Developer
linkedin.com/in/njvandenende/

Meggy van den Ende: Project Manager
linkedin.com/in/meggyvandenende/